Over ons

In 2023 lanceerde Lex 't Hart JUST GO HART, een merk dat zich specialiseert in custom pre-workouts. De oprichter was op zoek naar een pre-workout van hoge kwaliteit, maar kon niets vinden op de markt dat voldeed aan zijn eisen voor goede doseringen en effectiviteit. Aanvankelijk was het een periode van vallen en opstaan, met veel fouten en leermomenten.

Met de komst van René Nieuwenhuizen eind 2023, onderging JUST GO HART een transformatie. Het assortiment werd aanzienlijk uitgebreid met unieke formules, en ook creatine en whey protein van topkwaliteit werden toegevoegd. JUST GO HART streeft ernaar om de beste producten op de markt aan te bieden door voortdurend te innoveren en de nadruk te leggen op kwaliteit. Het doel is om klanten te voorzien van pre-workout die zijn afgestemd op hun individuele behoeften.

Honderden tevreden klanten getuigen van de effectiviteit van de producten van JUST GO HART. Het merk gelooft sterk dat het met zijn hoogwaardige producten de meeste mensen kan overtuigen. Voor JUST GO HART draait alles om vastberadenheid in de sportschool. Het gaat erom die pre-workout te nemen en er vol voor te gaan, zonder excuses.