Affiliate worden?

Ben je op zoek naar een kans om je website te promoten en tegelijkertijd inkomsten te genereren? Overweeg dan om partner te worden van JUST GO HART via ons affiliateprogramma!

Door je aan te sluiten bij ons affiliateprogramma, dat wordt beheerd via het affiliatenetwerk ReferrLy, krijg je de mogelijkheid om onze diensten eenvoudig en effectief aan je bezoekers te presenteren. En het beste is dat het geheel vrijblijvend is.

Wat zijn de voordelen van het partner worden van JUST GO HART?

  1. Aantrekkelijke vergoedingen: We bieden concurrerende commissies voor elke succesvolle transactie die via jouw promotie wordt gegenereerd.

  2. Kwalitatief promotiemateriaal: We voorzien je van hoogwaardig promotiemateriaal, waaronder banners en tekstlinks, om onze diensten op jouw website te presenteren op een manier die aanspreekt.

  3. Snelle keuring van transacties: We zorgen voor een efficiënt proces waarbij transacties snel worden gecontroleerd en goedgekeurd, zodat je niet lang hoeft te wachten op je verdiensten.

  4. Lange cookietijd: Je profiteert van een lange cookietijd, wat betekent dat je ook commissie kunt verdienen voor transacties die binnen een bepaalde periode na het klikken op jouw affiliate-link plaatsvinden.

  5. Mogelijkheden tot exclusieve campagnes: We bieden ook mogelijkheden voor exclusieve campagnes, waarmee je nog meer kunt verdienen door onze diensten op unieke manieren te promoten.

Hoe werkt affiliate marketing?

Het proces is eenvoudig: je plaatst onze banners of tekstlinks op je website. Wanneer een bezoeker op deze links klikt en vervolgens een transactie voltooit op onze website, ontvang je een commissie. Dit wordt allemaal beheerd en gevolgd door het ReferrLy-netwerk, dat gratis en gemakkelijk te gebruiken is.

Wil je meer weten over ons affiliateprogramma en hoe je kunt beginnen met verdienen? Meld je dan nu aan en ontdek de mogelijkheden die JUST GO HART jou als affiliate te bieden heeft!