Van René Nieuwenhuizen

Wat is pre-workout?

Ontgrendel je innerlijke kracht met onze pre-workout supplementen! Ontdek waarom deze fitnessboosters zo populair zijn en wat ze voor jou kunnen doen.

 

Een pre-workout boost nodig?

Pre-workout supplementen bieden inderdaad die broodnodige energieboost. Cafeïne, taurine en aminozuren zijn slechts enkele ingrediënten die je helpen gemotiveerd te blijven tijdens je training. Volgens bewegingswetenschapper Jordan Moon van de Canadese Concordia University kunnen deze ingrediënten je net dat extra duwtje geven om door je training te vliegen.

 

Wat is pre-workout eigenlijk?

Pre-workout supplementen combineren een mix van ingrediënten om je training naar een hoger niveau te tillen. Deze formules beloven meer energie, alertheid, verminderde vermoeidheid en verbeterde doorbloeding naar je spieren. Het resultaat? Langere en intensievere workouts voor betere resultaten.

Bij JUST GO HART gebruiken wij alleen pure ingrediënten en de juiste formules. Wij willen geen grote marges behalen en veel geld verdienen aan onze klanten, maar wij willen echte kwaliteit leveren!

 

Let op de ingrediënten

Hoewel pre-workout supplementen je training kunnen verbeteren, is het belangrijk om op te letten voor mogelijke risico's. Sommige ingrediënten zijn minder goed onderzocht, terwijl andere niet eens op het etiket worden vermeld. Wees dus voorzichtig en informeer jezelf goed voordat je begint met het gebruik van pre-workout supplementen.

Bij JUST GO HART weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken en heb je ook minder snel risico's. Wij hebben bij elk ingrediënt uitgebreide studies gedaan om te voorkomen dat onze klanten last krijgen van de ingrediënten.

 

De rol van creatine

Hoewel sommige supplementen adverteren met creatine, bevatten ze vaak niet genoeg om echt een verschil te maken. Studies tonen aan dat je dagelijks minstens 3,5 g creatine nodig hebt om merkbare verbeteringen te zien. Dus als je creatine serieus wilt gebruiken, is pre-workout misschien niet voldoende. 

Daarnaast bieden wij bij JUST GO HART onze creatine los aan, want veel merken gebruiken creatine om de pre-workout op te vullen. Creatine is een redelijk goedkoop ingrediënt. Wil je wel creatine in jouw pre-workout? Dan kan je dit toevoegen bij de custom pre-workout

 

Is pre-workout het proberen waard?

Hoewel pre-workout supplementen voordelen kunnen bieden, is het belangrijk om ze met mate te gebruiken. Wij zien het als een luxeproduct. De Pump Injection kan je zovaak gebruiken als je wilt. Experts raden aan om te beginnen met een lagere dosis dan aanbevolen bij pre-workouts met cafeïne, vooral als je gevoelig bent voor dit ingrediënt. 

Klaar om je workouts naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de kracht van pre-workout supplementen en bereik je fitnessdoelen sneller dan ooit tevoren.

0 berichten

Een reactie achterlaten